Hvorfor kan jeg ikke publisere i FTB 7.0? Hvor er publiser alternativet?

Du kan fortsatt publisere ditt slektstre til din familieside. I Family Tree Builder 7.0 har ‘publisere’ funksjonen blitt endret til ‘Synkronisere’.

Description: Click to view photo in full size

Du vil nå få mulight til å redigere ditt slektstre fra programmet, og også fra familiesiden online - og begge vil bli synkronisert med hverandre!

For å lære mer om forskjellen på Synkronisering og Publisering , vennligst les FAQ: Hva er forskjellen mellom å synkronisere og publisere?