Hvorfor blir ikke bildene fra Family Tree Builder synkronisert med familietreets nettside?

Det kan være 2 grunner til at bildene ikke er synkronisert fra Family Tree Builder (FTB) til familietreets nettside.
 
I. Dine innstillinger gir deg muligheter til kun å synkronisere bestemte bilder:
For å sjekke om der er grunnen:
1.Åpne ditt prosjekt i Family Tree Builder programvare. 
2.Klikk på ‘Synkronisere (publisere)’ på øverste menylinje
3.Klikk på Click on ‘Innstillinger for synkronisering…’:

 
4.Klikk på ‘Avanserte innstillinger’:
 
Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML339dab5.PNG
 
5.Velg ‘Alle bilder’:

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML33a898a.PNG
 
6. Klkk ‘OK’, og synkroniser på nytt.
 
II. Den andre grunnen kan være at et bestemt bilde har blitt slettet fra familitreets nettsted:
 
Hvis du har slettet et bilde fra familitreets nettsted så vil ikke bildet dukke opp igjen ved neste synkronisering. 
 
For å resynkronisere må du åpne prosjektet i Family Tree Builder programvare.
 
1.Gå til ‘Bilder’ i ditt familitre, ved å klikke på ‘Bilder’ knappen i hovedmenylinjen.
 
 
2.Søk etter det spesielle bildet du skal resynkronisere og hent det opp ved å dobbeltklikke på det:
 
Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML347f344.PNG
 
3.I boksen som åpnes kan du ta vekk haken der det står at bildet har blitt slettet fra familitreets side:

 
4.Synkroniser prosjektet.