Hva er forskjellen mellom ‘Synkroniser’ og ‘publisere’?

I tidligere versjoner av ‘Family Tree Builder’ programvare (FTB) så var benevnelsen ‘publisere’ på opplastingen av data fra ditt familietre til din families nettsted.
 
Å publisere ditt familetre fra FTB vil bety å laste opp data til familietreets webside slik at det blir tilgjengelig for deling med din famile – for innsyn.
 
I Family Tree Builder versjon 7.0, har vi redesignet funksjonen ‘publisere’ til å være en toveis synkronisering, derav navnet ‘Synkronisere’.
 
Dette betyr at du kan redigere familietreet både i FTB på datamaskinen og på nettsiden. Uansett hva du velger så vil den neste synkroniseringsprosessen oppdatere dataene begge steder.
 
Dette betyr også at treets eier kan arbeide fra flere datamaskiner. Du kan arbeide med FTB på en datamaskin, og med familiens tre på nettet på en annen datamaskin. 
 
For eksempel: når du er på ferie så kan du jobbe med slektstreet fra en hvilken som helst datamskin, nettbrett eller mobiltelefon – for så å synkorinsere dataene med familiens nettside neste gang du kobler deg på internett.