Synk

Hva er forskjellen mellom en familieside og Family Tree Builder?

Hva er en familieside?    MyHeritage lar deg skape din families egen møteplass på internett – din personlige familieside hvor

Hvordan kan jeg synkronisere spesifikke grener av mitt familietree i Family Tree Builder?

For å kunne synkronisere spesifikke grener fra slektstreet, så skal du gjøre følgende:   Åpne treet ditt i Family

Hvordan sørger jeg for at jeg synkroniserer med korrekt nettside?

For å sørge for at du synkroniserer til korrekt nettsiden følg instruksjonene under: Klikk på ‘Synkronisering (Publisere)

Hvordan kan jeg synkronisere slektstreet jeg opprettet i Family Tree Builder med min familienettside?

Åpne opp Family Tree Builder og på hovedverktøylinjen klikker du på  'Synkroniser'-knappen for å synkronisere

Hva er forskjellen mellom ‘Synkroniser’ og ‘publisere’?

I tidligere versjoner av ‘Family Tree Builder’ programvare (FTB) så var benevnelsen ‘publisere’ på opplastingen av

Kan jeg synkronisere manuelt selv om Automatisk synkronisering er slått av?

Ja, du kan synkronisere manuelt selv om Automatisk synkronisering er slått av. “Synkroniser” virker på same måte som den

Hvorfor ser jeg ‘ukjent’ individer I mitt online slekstre etter en synk ifra Family Tree Builder?

Det er ofte en av to grunner til at `ukjent` individer kan dukke opp på ditt slekstre online etter at du har synkronisert ifra Family Tree Builder:

Jeg slettet et bilde i Family Tree Builder 7.0 og synkroniserte, hvorfor vises bildet fremdeles på websiden?

Når et bilde slettes i Family Tree Builder 7.0, så vil det ikke lenger viser i FTB programmet. Bildet vil imidlertid fremdeles bli liggende

Kan jeg slå av synkronisering for et spesifikt slektstre-prosjekt i Family Tree Builder?

Det er mulig å slå av synkronisering for et spesifikt slektstre i FamilyTree Builder. For å gjøre dette, vennligst gjør

Kan jeg styre hvilke deler av Family Tree Builder-prosjektet mitt som blir synkronisert familienettstedet mitt?

Det er mulig å styre hvilke deler av slektstreet ditt i Family Tree Builder som blir synkronisert med nettstedet. For å gjøre det

Kan jeg synkronisere treet mitt automatisk i Family Tree Builder 7.0?

Family Tree Builder-treet ditt og online trær vil synkronisere automatisk med hverandre hver 24 timer, selv om ditt Family Tree Builder-program er

Kan jeg velge hvilke bilder jeg synkroniserer fra Family Tree Builder til Familienettstedet?

Den nye versjonen av Family Tree Builder-programmet (FTB 7.0) har alternativet ikke å synkronisere bilder akkurat som i de tidligere versjonene.

Kan jeg velge ikke å synkronisere Family Tree Builder-treet mitt med familienettsiden mitt?

Du kan velge ikke å synkronisere slektstreet ditt med et familienettsted på MyHeritage. For å gjøre det, må du stanse

Blir endringer som er gjort i treet mitt på familienettsiden synkronisert til Family Tree Builder-prosjektet?

Ja! I den nye versjonen av Tree Builder 7.0, er det to måter å “linke” mellom prosjektet som er i Family Tree Builder-programmet

Hvordan vil synkronisering påvirke mine personvern eller personvernregler for mine slektstrær?

Når et slektstre er synkronisert fra FamilyTree Builder til onlineversjonen av treet på websiden, så kan du se det oppdaterte treet

Hvordan kan jeg reversere endringer som er blitt gjort i Family Tree Builder etter at jeg synkroniserte mitt tre?

Synkroniseringsprosessen utfører først endringene som ble gjort på ditt slektstre til ditt prosjektet på FTB, og utfører

Kan jeg benytte Family Tree Builder på to forskjellige datamaskiner?

Det er ikke anbefalt å arbeide med det samme prosjektet i Family Tree Builder på to datamaskiner. Synkroniseringsfunksjonen synkroniserer alle

Hvorfor kan jeg ikke publisere i FTB 7.0? Hvor er publiser alternativet?

Du kan fortsatt publisere ditt slektstre til din familieside. I Family Tree Builder 7.0 har ‘publisere’ funksjonen blitt endret til ‘

Hvorfor har mine IDer endret seg fra Family Tree Builder 6.0?

ID numrene i Family Tree Builder 7.0 representerer nå mengden av folk i slektstreet. For eksempel, hvis du sletter en person med ID.nummer 4,

Hvorfor blir ikke bildene fra Family Tree Builder synkronisert med familietreets nettside?

Det kan være 2 grunner til at bildene ikke er synkronisert fra Family Tree Builder (FTB) til familietreets nettside.   I. Dine innstillinger