Hvordan kan jeg ordne rekkefølgen av barn etter fødselsdato i Family Tree Builder?

Barn i slektstreet blir ordnet etter fødselsdato (hvis du la inn fødselsdatoer i treet).

I de tilfellene der det ikke er noen fødselsdatoer, blir de ordnet etter den rekkefølgen de ble lagt inn i treet.

Hvis du redigerer slektstreet i Family Tree Builder, kan du sette rekkefølgen til barna inne i programmet (denne rekkefølgen gjelder ikke for det synkroniserte treet på nettsiden).

For å sette rekkefølgen av søsken i Family Tree Builder, kan du gjøre følgende:

1.     Åpne treet ditt i programmet Family Tree Builder på datamaskinen din.

2.     Åpne “foreldre”-personkort.

3.     Klikk på “Redigere”-knappen i det nedre høyre hjørnet i den grå boksen under paret. Dra musmarkøren over ”Barn” og klikk så på ”Administrere barn”.

4.     Velg ett av barna fra listen i “Redigere familie”-vinduet og bruk opp og ned piltastene i det nedre høyre hjørnet til å endre rekkefølgen til barna.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTMLd0fa0b.PNG

5.     Klikk “OK” for å lagre endringene.