Hvordan kan jeg legge til mer enn en partner i treet mitt i Family Tree Builder?

Hvis du vil legge til en ny ektefelle/partner til noen i treet ditt i Family Tree Builder, kan du gjøre følgende:

1.Åpne slektstreet ditt i Family Tree Builder.

2.Klikk på “Redigere”-knappen på personkortet.

3.Velg “Ektefeller” og “Legg til ektefelle”.

4.Klikk “Ja” på meldingen som spør om du vil legge til en ekstra samboer.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML952fee8.PNG

5.Legg til ektefellens detaljer. Ikke glem a å sette status for relasjonen nederst i dette vinduet. Standardverdien er Gift. Klikk ”OK” for å lagre.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML961a45a.PNG

Merk: Du kan klikke på en ektefelle/partners navn her for å veksle mellom dem.

Hvis du bygger slektstreet ditt online, kan du lese følgende artikkel: Hvordan legger jeg til mer enn en partner i mitt online-tre?