Hvordan legger jeg til en skilsmisse i treet mitt i Family Tree Builder?

Skilsmisser, som giftemål, fødsler, død og andre begivenheter blir ført som fakta i treet.

For å vise en skilsmisse I slektstreet, legger du til et skilsmissefaktum i treet. Du kan gjøre dette på følgende måte:

1.Åpne slektstreet ditt i Family Tree Builder.

2.Finn paret som du vil sette som “skilt”.

3.Dobbeltklikk på gjeldende status som du finner rett under mannens og konas kort..

4.I vinduet som åpnes kan du klikke på nedtrekkmenyen under “Status” og velge “Skilt”.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML9899f7b.PNG

5.Klikkk “OK” for å lagre enddringer.

6.Endringen av status gjenspeiles her.

Hvis du redigerer treet ditt online, kan du lese følgende artikkel: Hvordan viser jeg en skilsmisse på mitt online tre?