Hvordan sletter jeg en person i Family Tree Builder?

For å slette en person i treet ditt i Family Tree Builder, vær vennlig å gjøre følgende:

1. Åpne treet ditt i Family Tree Builder.

2. Finn personen du ønsker å slette og åpne hans/hennes personkort.

3. Klikk på ‘Redigere’ knappen og velg ‘Person’.

4. Klikk på ‘Slett Person’.

5. Du får en bekreftelsesmelding med spørsmål om du ønsker å slette denne personens kort. Klikk ‘Ja’.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML8ec3ea3.PNG

Dersom du redigerer ditt slektstre på internett, vær vennlig å lese denne artikkelen: Hvordan sletter jeg en person fra mitt slektstre på internett?