Hvordan legger jeg til familiemedlemmer i slektstreet i Family Tree Builder?

For å legge til familiemedlemmer i ditt slektstre i Family Tree Builder programmet kan du benytte et av de følgende alternativer:

1. Benytt ‘Legg til person’ knappen i det øvre venstre hjørnet i trevisning.

2. Klikk på de tomme personkortene ovenfor eller nedenfor en person for å legge til foreldre (ovenfor) eller barn (nedenfor).

3. Klikk på ‘Legg til sønn’ eller ‘Legg til datter’ linkene i familiegruppeboksen som er lokalisert mellom foreldre og barn.

4. Klikk på ‘Redigere’ eller høyre-klikk på en persons slektskort og velg foreldre, ektefeller eller barn menyene for å legge til det aktuelle slektskapet.

Dersom du lager ditt slektstre direkte på ditt familienettsted på MyHeritage.com, vær vennlig å lese denne artikkelen: Hvordan legger jeg til familiemedlemmer på mitt slektstre på internett?