Hvordan kan jeg fjerne bilder fra et diagram?

Hvis du lager et diagram ved hjelp av Family Tree Builder programmet:

Klikk på `Alternativer’-knappen over diagramvisningen. I viduet som åpnes kan du bruke forskjellige faner for å redigere utseende på diagrammet i henhold til dine ønsker.

Klikk først på `Design’-fanen og velg  'Tradisjonelt’.

Klikk deretter på  'Generelt'-fanen og under  'Personlige bilder' så endrer du valget  'Vis personlige bilder’ til 'Bare om det eksisterer' eller  'Aldri’.

Klikk `OK’ for å lagre endringer.

Dersom du lager diagrammet på ditt online familie-websted:

Klikk på  ‘Avanserte tilpasningsvalg’, for å velge fra de avanserte tilpasningsvalgene som er tilgjengelig for ditt diagram.

Der kan du under bildeseksjonen velge enten  'Ikke vis personlige bilder' eller 'Bare hvis det eksisterer’.

Du kan også velge en annen diagramstil (17 eller 18), slik det er beskrevet her: Hvordan kan jeg redigere en diagram stil?