Hvor kan jeg finne henvisninger for individer i mitt familie-websted?

Dersom du har synkronisert et prosjekt i Family Tree Builder med henvisninger for individer i slektstreet, så kan de finnes i denne personens profileside.
1. Logg inn på familie-webstedet.
2. Klikk på  ‘Slektstre’ fanen.

3. Finn personen i treet.
4. Se på denne personens profileside ved å klikke på ‘Profil’ direkte under bildet i venstre hjørnet av informasjonspanelet..

5. På profilsiden klikker du deretter på ‘Rediger profil’ på venstre side:

6Klikk deretter på  ‘kildehenvisninger’-knappen for å se hvilke henvisninger som er lagt til dette indiviidet.