Hvordan kan jeg fjerne et notat fra mitt slektstre i Family Tree Builder?

I Family Tree Builder kan du fjerne et notat i  ‘Redigere detaljer’-vinduet.

Åpne slektstreet ditt i Family Tree Builder og finn personen som du ønsker å fjerne et notat ifra.

Klikk på  ‘Rediger’-knappen og velg  ‘Rediger detaljer: <Navn>’  ifra nedtrekks-menyen.

Klikk på ‘Notater’ fanen.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML6779c3.PNG

De notatene som du har lagt til kommer frem i denne seksjonen.

Bruk pil-knappene for å bla igjennom notatene. Bruk deretter ‘Slett notat’ –knappen for å fjerne det valgte notatet.