Hvordan slår jeg sammen duplikater i mitt Family Tree Builder prosjekt?

Dette er hva du trenger å gjøre dersom et bestemt individ ble lagt til to ganger i slektstreet.

1. Sorter listen med personer i ditt slektstre på fornavn, dette for lettere å finne duplikatet.

Description: Click to view photo in full size

2. Velg “kortet” med minst informasjon i seg og ta kopier av notater, bilder, beskrivelse, osv. Deretter sletter du dette ”kortet” ved å klkke på ‘Rediger’ knappen, og deretter så velger du  ‘Person’ og  ‘Slett person’.

3.  Gå til det gjenværende “kortet” for denne personen, og bruk  ‘Tilknytt’-funksjonen for å knytte han/hun til alle de individene som ble frakoblet fra det slettede “kortet”.

Du kan lese om denne funksjonen her: Hvordan kan jeg koble/frakoble eksisterende personer i Family Tree Builder?