Hvordan finner jeg duplikater i mitt slektstre i Family Tree Builder?

Vi har en Finn duplikater funksjon i Family Tree Builder som utfører en duplikatkontroll i ditt slektstre, og som lokaliserer individer som kan være duplikater.

For å bruke denne funksjonen, så åpner du slektstreet i Family Tree Builder.

Klikke på  ‘Verktøy’-menyen i øvre menyfelt og velg ‘Finn duplkater’.

Kontrollen vil bli utført på ditt slektstre. Du kan deretter redigere slektstreet ditt i henhold til resultatet.

For å slå sammen to duplikater, så må du venligst lese følgende FAQ-innlegg: Hvordan slår jeg sammen duplikater i mitt Family Tree Builder prosjekt?