Hvordan legger jeg inn tvillinger i mitt Family Tree Builder slektstre?

Dersom du har tvillinger i ditt slektstre, så kan du legge til en ‘Tvilling’–opplysning til hvert av individene for å vise forholdet. For dette, vennligst gjør følgende:
1.Åpne slektstreet i Family Tree Builder.

2.Først så finner du den personen som du ønsker å legge denne opplysningen inn på.

3.Klikk på  ‘Rediger’ knappen på personens kort og velg ‘Rediger detaljer’.

4.Gå til ‘Fakta’ fanen i `Rediger detaljer’ og klikk på ‘Nye fakta’ knappen.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML8d31043.PNG

5.Velg ‘Alle fakta’ og finn ‘Tvilling’ i listen til høyre og velg deretter  ‘OK’.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML574a0b.PNG

6.Legg inn dato, sted og beskrivelse hvis du har dette og velg ‘OK’ for å lagre.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML588ec8.PNG

Gjenta dette for den andre tvillingen.