Hvordan endrer jeg navnet på mitt prosjekt i Family Tree Builder?

For å endre navnet på ditt prosjekt i Family Tree Builder (FTB), vennligst følg instruksjonene under:

1.Åpne Family Tree Builder programmet på din datamaskin.

2.Klikk på  ‘Fil’ i øvre meny-felt og velg ‘Lukk prosjekt’.

**Det er nødvendig å lukke slektstre-prosjektet for å kunne endre prosjektnavn. Bare prosjektet lukkes, selve programmet vil forbli åpent.

3.Videre så klikker du på ‘Fil’ menyen og velger ‘Administrere prosjekter’.

4.I det skjermbildet som åpnes, vil du se en liste med alle prosjektene som du har kreert i Family Tree Builder.

5.Velg det prosjektet som du ønsker å endre navn på, ved å klikke på navnet.

6.Klikk på ‘Endre navn’ knappen på høyre side av skjermbildet.

7.Klikk deretter på `Ferdig’ knappen for å avslutte.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML106ccf26.PNG