Hvordan kan jeg importere en GEDCOM fil i Family Tree Builder?

Man kan enkelt importere en GEDCOM fil av ditt slektstre i Family Tree Builder.

OBS: Det vil automatisk lage et nytt prosjekt for deg. Family Tree Builder vil ikke endre eller modifisere dataene i din GEDCOM fil. Filen vil være det samme, presist som før.

For å importere en GEDCOM fil:

- Åpen ditt slektstre i Family Tree Builder.

- Klikk på ‘Fil’ menyen i øverste rad og velg ‘Importer GEDCOM’.

En veiviser vil starte for å hjelpe deg å importere ditt tre riktig i Family Tree Builder. Følg disse enkle steg nedenfor til å importere din data og starte å arbeide med din slektstre i Family Tree Builder.

Description: Click to view photo in full size

Klikk knappen ‘Neste’ for å velge GEDCOM filen som du vil importere.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTMLd5fc7b.PNG

Marker den ønskede filen og klikk ‘Velg’ for å gå videre. Vinduet som kommer opp vil vise en oversikt av informasjonen som Family Tree Builder har funnet i din GEDCOM fil. Klikk ‘Neste’ for å gå videre.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTMLd7eab0.PNG

I dette skjermbilde kan du sjekke at projektens navn er riktig. Klikk ‘Neste’.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTMLd857f3.PNG

Da starter importen av GEDCOM bestanden. I dette vindu blir informasjon gitt om antall personen og språket i treet som er blitt importert, sammen med andre detaljer som størrelse av GEDCOM filen. Klikk ‘Ferdig’.