Hvordan kan jeg legge til fakta i mitt Family Tree Builder slektstre?

For å legge til fakta i mitt slektstre med Family Tree Builder, vennligst gjør følgende:
1.Åpen slektstreet ditt i Family Tree Builder.

2.Finn frem til den personen du ønsker å legge fakta til.

3.Klikk på knappen ‘Rediger’ på personens kort og velg ‘Rediger detaljer’.

4.Gå til fanen ‘Fakta’ i Redigere detaljer vinduet og klikk på knappen ‘Nye fakta’.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML8d31043.PNG

5.Velg en passende kategori for fakta på venstre side og etterpå selve fakta type fra listen til høyre. Klikk ‘OK’ når du har merket fakta typen du ønsker å legge til.

OBS: Hvis du ikke kan finne en egnet type til det fakta du ønsker å legge inn, må du lage en egendefinert type som du legger til i feltet ‘Eller, oppgi en egendefinert type’.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML8d40d47.PNG

6.Etterpå legger du inn detaljene for fakta (som sted, dato, bilde, notater osv.) og klikke ‘OK’ for å lagre.