Hvordan kan jeg redigere personens detaljer i Family Tree Builder?

For å redigere en persons detaljer i Family Tree Builder, klikker du på knappen ‘Rediger’ på personens kort. Velg da opsjonen ‘Redigere detaljer’.

OBS: du kan også dobbelklikke for å åpne ‘Redigere detaljer’ vinduet.

Bruk fanene (Hoved, Info, Kontakt, osv.) for å kunne legge til forskjellige typer detaljer.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML8b53e35.PNG

Når du er ferdig med å legge til detaljer, klikker du på ‘OK’ knappen for å lagre dem.

Hvis du endrer slektstreet fra webstedet, vennligst les følgende artikkel: Hvordan kan jeg redigere personsopplysninger i min slektstre på webstedet?