Hvordan redigerer jeg en opplysning i Family Tree Builder?

Hvis du ønsker å redigere en opplysning for ditt slekstre i Family Tree Builder, vennligst gjør følgende:
1.Åpen treet ditt i Family Tree Builder.

2.Finn frem personen i treet hvor du ønsker å endre fakta.

3.Klikk på ‘Rediger’ knappen og velg ‘Rediger detaljer’.

4.Gå til fanen ‘Fakta’ i ‘Rediger detaljer’ vindu, hvor du får opp en liste over alle fakta for denne person.

5.Selekter fra listen det fakta du ønsker å endre og klikk på knappen ‘Redigere fakta’.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML8e31f60.PNG

6.Edit any of the fields and click ‘OK’ to save.

Hvis du endrer slektstreet fra webstedet, vennligst les følgende artikkel: Hvordan kan jeg redigere fakta i min slektstre på webstedet?