Hvordan oppretter jeg en nytt slektstre prosjekt i Family Tree Builder?

For å opprette en nytt slektstre prosjekt i Family Tree Builder, gjør følgende:

1. Klikk på ‘Ny’ knappen i verktøylinje:

eller, klikk ‘Fil’ menyen på øverste menylinjen og velg ‘Nytt prosjekt’ fra listen:

2. Skriv inn navnet for ditt nye prosjekt og klikk ‘Neste’.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML76b5b9.PNG

3. Velg om du vil at prosjektet ditt skal bli synkronisert automatisk med en av slektssidene, og velg eventuelt webstedet fra nedtrekks boksen. Klikk ‘Neste’ for å fortsette.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML780f1f.PNG

4. I det neste vindu kan du bestemme Hovedspråk for ditt nye prosjekt, og eventuelt et Sekundærspråk om ønskelig. Klikk ‘Neste’ for å opprette prosjektet.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML7868c2.PNG

5. Det er alt! Klikk på ‘Ferdig’ for å begynne å arbeide på ditt nye prosjekt.