Hvordan kan jeg endre hovedpersonen i mitt Family Tree Builder slektstre?

For å definere hovedpersonen i ditt Family Tree Builder slektstre, må du først åpne prosjektet ditt i Family Tree Builder.

Finn frem til den personen i treet ditt du ønsker å sette som hovedperson.

Etter du har valgt personen, kan du høyreklikke på denne personen, velge ‘Person’ og etterpå klikke på ‘Sett som hovedperson’.

Du kan gjøre dette også på en annen måte: etter du har valgt personen som du ønsker å sette som hovedperson, kan du klikke på Person-menyen i øverste menyen. Da kan du også velge ‘Person’ og klikke på ‘Sett som hovedperson’ menyvalget.