Hvordan kan jeg tilføye et egendefinert fakta i Family Tree Builder?

Når man legger til fakta for en person i Family Tree Builder, blir du bedt å velge en type ut fra listen over de tilgjengelige fakta.

Hvis du ikke finner egnet type for de fakta du vil tilføye, kan du lage din egendefinerte fakta type ved å tilføye en ny type.

Legge til en ny egendefinert type er ganske enkelt:

1.Selekter personen i treet som du ønsker å tilføye fakta for.

2.Klikk på  ‘Rediger’ knappen på personskortet og velg opsjon ‘Redigere detaljer’.

3.I ‘Redigere detaljer’ vindu velger du fanen ‘Fakta’ og klikker på  ‘Nye fakta’ knappen.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML8d31043.PNG

4.I feltet ‘Eller, oppgi en egendefinert type:’ skriver du inn et unikt navn for din fakta type og klikk ‘OK’ for å lagre den nye typen.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML9e23288.PNG

5.Når man har laget den nye egendefinerte fakta type kan du legge til informasjon som dato, sted og beskrivelse og klikk ‘OK’ for å legge til fakta for personen.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML9e33bbb.PNG

6.Neste gang du skal legge til fakta for en annen person i slektstreet, kan du bruke den egendefinerte fakta type igjen. Den vil bli synlig i liste over ‘Egendefinerte fakta’.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML9e3a98b.PNG