Kan jeg redigere min Family Tree Builder slektstre fra webstedet?

Når man bruker Family Tree Builder versjon 7.0 eller høyere, må et slektstre som blir laget i Family Tree Builder minst en gang bli synkronisert med din slektsside på webstedet, for at man kan redigere den på webstedet. I tiden synkroniseringen foregår blir redigering midlertidig utilgjengelig.

Vennligst les følgende artikkel for nærmere detaljer angående skrivetillatelser: Hvordan kan jeg gi slektssidens medlemmer skriverettigheter til slektsside på webstedet?

OBS: hvis ditt tre har blitt laget i Family Tree Builder og publisert med en gammel programversjon (FTB 6.0 eller eldre) er det ikke mulig å editere slektstre fra webstedet. I dette tilfellet må du laste ned siste versjon av programmet og synkronisere ditt tre med siten i den nye programversjonen. Da vil det være mulig å redigere slektstreet fra webstedet.

Du kan laste ned den siste versjon av Family Tree Builder programmet her.