Slekstre

Hvordan sletter jeg en person i Family Tree Builder?

For å slette en person i treet ditt i Family Tree Builder, vær vennlig å gjøre følgende: 1. Åpne treet ditt i Family

Hvordan eksporterer jeg en Gedcom fil fra Family Tree Builder?

Du kan enkelt eksportere en GEDCOM fil av ditt slektstre i Family Tree Builder.   For å gjøre dette:   1. Åpne ditt slektstre

Hvordan slår jeg sammen duplikater i mitt Family Tree Builder prosjekt?

Dette er hva du trenger å gjøre dersom et bestemt individ ble lagt til to ganger i slektstreet.   1. Sorter listen med personer i ditt

Hvordan slår jeg sammen to slektstrær?

Det er kun mulig å slå sammen to slektstrær ved bruk av Family Tree Builder programmet. Uansett så anbefaler vi ikke å

Hvordan finner jeg duplikater i mitt slektstre i Family Tree Builder?

Vi har en Finn duplikater funksjon i Family Tree Builder som utfører en duplikatkontroll i ditt slektstre, og som lokaliserer individer som kan

Hvordan kan jeg legge til adopterte barn i Family Tree Builder?

Det kan være flere tilfeller der du ønsker å legge til adoptivbarn eller stebarn til treet ditt:    •Barn har nye

Hvordan kan jeg koble til / koble fra personer i Family Tree Builder?

Hvis du redigerer treet ditt online, kan du lese følgende artikkel: Hvordan kan jeg koble til / koble fra eksisterende personer i mitt online-

Hvordan kan jeg koble til og koble fra foreldre i Family Tree Builder?

Her er noen få eksempler der du kan ha behov for å koble til / koble fra foreldre uten å legge dem til eller fjerne dem:   •

Hvordan legger jeg til familiemedlemmer i slektstreet i Family Tree Builder?

For å legge til familiemedlemmer i ditt slektstre i Family Tree Builder programmet kan du benytte et av de følgende alternativer:   1.

Hvordan kan jeg legge til mer enn en partner i treet mitt i Family Tree Builder?

Hvis du vil legge til en ny ektefelle/partner til noen i treet ditt i Family Tree Builder, kan du gjøre følgende:    1.Åpne

Hvordan kan jeg importere en GEDCOM fil i Family Tree Builder?

Man kan enkelt importere en GEDCOM fil av ditt slektstre i Family Tree Builder.   OBS: Det vil automatisk lage et nytt prosjekt for deg. Family Tree

Hvordan kan jeg endre hovedpersonen i mitt Family Tree Builder slektstre?

For å definere hovedpersonen i ditt Family Tree Builder slektstre, må du først åpne prosjektet ditt i Family Tree Builder.

Hva er en GEDCOM fil?

GEDCOM er et acronym for GEnealogical Data COMmunication, det er en spesifikasjon for utveksling av data mellom ulike slektsforskningsprogrammer. En

Hvordan endrer jeg datoformatet i treet mitt?

Hvis du redigerer treet ditt i Family Tree Builder-programmet, kan du lese det følgende:    1. Åpne treet ditt i Family Tree

Hvordan legger jeg til en skilsmisse i treet mitt i Family Tree Builder?

Skilsmisser, som giftemål, fødsler, død og andre begivenheter blir ført som fakta i treet.   For å vise en

Hvordan kan jeg koble til eller koble fra ektefeller i Family Tree Builder?

Koble til ektefelle   Dette alternativet gjør deg i stand til å opprette ekteskapsforbindelse mellom to personer som allerede eksisterer

Hvordan kan jeg koble til eller fjerne barn i Family Tree Builder?

Her er noen få eksempler på tilfeller der du kan ha behov for å koble til / koble fra barn uten å legge dem til eller stryke dem:

Hvordan kan jeg skrive ut bare en enkelt side i mitt slektstre?

Det er for tiden ingen mulighet til å velge en spesifikk gren når du lager et  alt-i-ett diagram. Det er 2 valg for å vise bare

Hvordan endrer jeg navnet på mitt prosjekt i Family Tree Builder?

For å endre navnet på ditt prosjekt i Family Tree Builder (FTB), vennligst følg instruksjonene under:   1.Åpne Family Tree

Hvordan skal jeg eksportere en spesifikk gren av mitt slektstre i Family Tree Builder?

Før du starter å eksportere er det lurt å se over ditt slektstre og bestemme deg for hvilke grener du ønsker å eksportere.

Hvordan kan jeg redigere personens detaljer i Family Tree Builder?

For å redigere en persons detaljer i Family Tree Builder, klikker du på knappen ‘Rediger’ på personens kort. Velg da

Hvordan legger jeg til stebarn til mitt online slektstre?

I online slektstreet blir barn koblet til en mann/kone familiegruppe (eller kan bli lagt til som barn til en enslig forelder). Det betyr at når en

Hva skal jeg gjøre for å vise at jeg har endret mitt etternavn?

I henhold til slektshistoriske regler, så skal du registrere personer med det navn de har ved fødselen. Derom en person har endret navn,

Hvordan kan jeg fjerne bilder fra et diagram?

Hvis du lager et diagram ved hjelp av Family Tree Builder programmet:   Klikk på `Alternativer’-knappen over diagramvisningen. I viduet

Hvordan kan jeg vise etternavn i Family Tree Builder ved å benytte den tradisjonelle spanske måten å gjøre det på?

Det å konstruere et barns etternavn ved å kombinere fars etternavn med første del av mors etternavn er en tradisjon i mange

Hvordan legger jeg inn tvillinger i mitt Family Tree Builder slektstre?

Dersom du har tvillinger i ditt slektstre, så kan du legge til en ‘Tvilling’–opplysning til hvert av individene for å vise

Hvordan redigerer jeg en opplysning i Family Tree Builder?

Hvis du ønsker å redigere en opplysning for ditt slekstre i Family Tree Builder, vennligst gjør følgende: 1.Å

Kan jeg legge til fKr-datoer i slektstreet?

Du kan legge inn fKr- (eller fvt-datoer (før Kristus eller før vår tidsregning)) i slektstreet manuelt i Family Tree Builder eller i

Hvordan kan jeg fjerne et notat fra mitt slektstre i Family Tree Builder?

I Family Tree Builder kan du fjerne et notat i  ‘Redigere detaljer’-vinduet.    Åpne slektstreet ditt i Family Tree

Hvordan kan jeg endre rekkeføgen av ektefeller i Family Tree Builder?

Den første ektefellen du la til i treet blir automatisk oppfattet som “primærektefelle”.   Hvis du redigerer treet ditt i

Hvordan kan jeg ordne rekkefølgen av barn etter fødselsdato i Family Tree Builder?

Barn i slektstreet blir ordnet etter fødselsdato (hvis du la inn fødselsdatoer i treet). I de tilfellene der det ikke er noen fø

Hvordan legger jeg til stebarn i Family Tree Builder?

I Family Tree Builder er barn knyttet til en mann/kone familiegruppe. Det betyr at når en ny ektefelle blir lagt til en av biologiske foreldre, vil

Hvordan legger jeg til et kallenavn i mitt slektstre i Family Tree Builder?

1. Åpne ditt slektstre i Family Tree Builder programmet.   2. Finn personen som du ønsker å legge et kallenavn til.    3.

Hvor kan jeg finne henvisninger for individer i mitt familie-websted?

Dersom du har synkronisert et prosjekt i Family Tree Builder med henvisninger for individer i slektstreet, så kan de finnes i denne personens

Hvordan kan jeg endre måten som en kvinnes etternavn vises på i Family Tree Builder software?

Slektsnavn for kvinner kan vises på forskjellige måter i ditt slektstre.    For å endre på måten en kvinnes

Hvordan kan jeg legge til fakta i mitt Family Tree Builder slektstre?

For å legge til fakta i mitt slektstre med Family Tree Builder, vennligst gjør følgende:  1.Åpen slektstreet ditt i Family

Hvordan oppretter jeg en nytt slektstre prosjekt i Family Tree Builder?

For å opprette en nytt slektstre prosjekt i Family Tree Builder, gjør følgende:   1. Klikk på ‘Ny’ knappen i

Hvordan kan jeg tilføye et egendefinert fakta i Family Tree Builder?

Når man legger til fakta for en person i Family Tree Builder, blir du bedt å velge en type ut fra listen over de tilgjengelige fakta.

Kan jeg redigere min Family Tree Builder slektstre fra webstedet?

Når man bruker Family Tree Builder versjon 7.0 eller høyere, må et slektstre som blir laget i Family Tree Builder minst en gang bli