Hvordan kan jeg gjenopprette mitt Family Tree Builder tre fra mitt familienettsted?

Når du synkroniserer ditt slektstre med ditt familienettsted vil du i tillegg til å dele treet med dine familiemedlemmer også opprette en sikkerhetskopi på internett som du kan gjenopprette når som helst. Av denne grunn anbefaler vi på det sterkeste at du synkroniserer en oppdatert versjon av ditt slektstre jevnlig.

I tilfelle du ønsker å gjenopprette slektstreet fra familienettstedet vær vennlig å følge disse trinnene:

1. Åpne Family Tree Builder programmet.

Merk: Hvis datamaskinen din har krasjet må du først installere Family Tree Builder programmet på din datamaskin. Vær vennlig å klikke på den følgende lenken http://www.myheritage.com/family-tree-builder for å laste ned og installere Family Tree Builder programmet på din datamaskin.

2. På den øvre menylinjen, klikk på ‘Fil’ og velg ‘Gjenopprett Prosjekt’.

3. På gjenopprettingsskjermen, velg ’Gjenopprett fra familienettstedet’ og klikk ‘Neste’.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML6771066.PNG

4. Det neste skjermbildet vil vise alle slektstrærne som finnes på din konto. Velg det slektstreet som du ønsker å gjenopprette og klikk  ‘Last opp nå’.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML677ee84.PNG

5. Hvis slektstreet inneholder bilder vil du bli spurt om du vil gjenopprette bildene fra ditt familienettsted.

Merk:

Du kan gjenopprette bilder manuelt fra ditt familienettsted.

For å gjøre dette, vennligst klikk på ‘Bilder’ knappen på hovedverktøylinjen, klikk på ‘Bilder’ på menylinjen og velg ‘Gjenopprette bilder fra familienettsted’.

Det var det hele! Ditt slektstre skal nå være gjenopprettet fra ditt familienettsted på internett.