Hva er treintegritetssjekkeren i Family Tree Builder?

Treintegritetssjekkeren er en gratis funksjon i Family Tree Builder som hjelper deg med å finne feil i dine data innenfor nesten 40 kategorier. Dette vil garantert hjelpe deg med å forbedre treet ditt ved å fange opp feil som ingen andre slektsprogrammer eller tjenester kan. For å bruke denne nye funksjonen, åpne treet ditt i Family Tree Builder og følg disse stegene:

Klikk på ‘Verktøy’ i den øvre menylinjen og velg ‘Treintegritetssjekker’.

Her kan du gå gjennom alle problemer som er funnet, og velge om du ønsker å fikse det eller ignorere dem ved å klikke på et passende alternativ under ‘Handlinger’ på høyre side på skjermen:

Du kan også klikke på ‘Konfigurere’ alternativet som vist på skjermbildet ovenfor for å stille inn hvilke sjekker som skal utføres på ditt tre.

Det følgende vinduet vil dukke opp. Fjern haken fra alle sjekker du ikke ønsker at skal utføres på ditt tre og klikk ‘Ok’ for å lagre endringene.