Hva er nytt i Family Tree Builder 8.0?

Family Tree Builder (FTB) 8.0 er basert på et helt nytt rammeverk, utformet for å gi best mulig ytelse og opplevelse, spesielt for de som bygger store slektstrær.

I utviklingsfasen har hovedfokuset vært på å endre det interne rammeverket.

Nye funksjoner i den nye versjonen:

• Bedret ytelse
  • Rask og mottakelig
  • Trær med opp til hundretusenvis av personer blir nå støttet
  • Store trær laster raskt
  • Endringer blir lagret umiddelbart (ikke lenger nødvendig å huske å lagre  og vente på ”Lagre”-operasjonen)
  • Forbedret dataintegritet

Her er noen funksjoner som midlertidig er blitt deaktivert mens vi arbeider med dem (kommer snart tilbake):

• Treintigritetssjekker
  • Veiviser for oversettelse
  • GEDCOM sammenslåing (med eksisterende prosjekt)
  • TODO-oppgaver
  • “Lagre som”-knappen

For å oppgradere Family Tree Builder til den nye versjonen (FTB 8.0), må du lukke den hvis den på datamaskinen din hvis den er åpen, klikk så på følgende lenke: www.myheritage.com/family-tree-builder

På den siden som åpnes, klikker du på ”Gratis nedlastning”-knappen for å starte nedlastningen av installasjonsfilen.

For ytterligere informasjon om Family Tree Builder 8.0 les vår Blog post.