Funksjoner

Hvordan legger jeg til en “Oppgaver”-liste i Family Tree Builder?

Du kan nå legge inn oppgaver som det er nødvendig å gjennomføre i din forskning, og assosiere dette med personer og med steder;

Hva er treintegritetssjekkeren i Family Tree Builder?

Treintegritetssjekkeren er en gratis funksjon i Family Tree Builder som hjelper deg med å finne feil i dine data innenfor nesten 40 kategorier.

Hvorfor mangler byer og veier for noen land i kartfunksjonen?

MyHeritage.com, sammen med mange andre nettsider, bruker Google Maps som tjenesteleverandør av karttjenester for vår programvare. Google Maps

Hva er nytt i Family Tree Builder 8.0?

Family Tree Builder (FTB) 8.0 er basert på et helt nytt rammeverk, utformet for å gi best mulig ytelse og opplevelse, spesielt for de som

Hvordan bruker jeg oversetterveilederen i Family Tree Builder?

I Family Tree Builder programmet kan du lage et slektstre i flere språk.     Dersom du ønsker å ha prosjektet ditt i mer enn

Hvordan kan jeg søke og erstatte tekst i mitt tre i Family Tree Builder?

Hvis du bruker Family Tree Builder programmet (FTB), kan du søke og erstatte tekst i nesten alle felt i slektstreet, med ulike konfigurasjonsvalg,