Kan jeg gjøre et bestemt tre på familiesiden min privat?

Hvis du ønsker å forhindre medlemmer på familiesiden din fra å redigere et bestemt slektstre på din familieside, vær vennlig å følge disse instruksjonene:

1. Logg inn på din familieside.

2. Beveg musmarkøren over ‘Slektstre’-fanen og velg ‘Administrere trær’.

Du vil bli sendt videre til siden som lister alle slektsprosjekter som du har på denne siden.

3. På høyre side på skjermen vil du ha noen få alternativer å velge blant. Klikk på ‘Rediger slektstre innstillinger’ valget.

4. Velg ‘Bare deg’ alternativet under ‘Tillatelser’.

5. Klikk ‘Lagre’.

Hvis du ønsker å skjule slektstreet ditt for MyHeritage SuperSearch søkemotor eller forhindre andre siders administratorer fra å få Smart Matches for de spesifikke slektstreet på din side, vær vennlig å lese den følgende artikkelen: Hvilke valg finnes for personvern på mitt familienettsted?