Vil treet mitt bli synkronisert til Family Tree Builder hvis jeg redigerer treet mitt fra mobilappen?

Familiehistoriedata kan ses, redigeres og utvides fra enhver enhet. Det kan gjøres enten fra datamaskinen din ved å bruke Family Tree Builder-programmet, din online slektsside på MyHeritage, eller via vår gratis MyHeritage-mobilapp for iPad, iPhone og Android.

All informasjonen som du legger til eller endrer via mobilappen, blir automatisk synkronisert med familienettstedet ditt.

Hvis du bruker Family Tree Builder 7.0 og du har synkronisert treet ditt med familienettstedet, blir alle endringer som er gjort direkte på nettstedet eller gjennom mobilappen, synkronisert med Family Tree Builder.

Hvis du opprinnelig publiserte treet ditt ved å bruke en eldre versjon av Family Tree Builder-programmet, vil du ikke kunne redigere slektstreet ditt direkte på nettsiden eller i MyHeritage-appen.

I dette tilfelle anbefaler vi at du først laster ned den siste versjonen av programmet og synkroniserer treet ditt med familienettstedet for å gjøre det redigerbart online. Les følgende FAQ for flere detaljer: Hvorfor kan jeg ikke gjøre endringer på mitt online slekstre?

På denne måten vil du alltid ha et oppdatert tre når du er på reise!