Hvordan viser jeg en skilsmisse på mitt online tre?

Skilsmisser, som ekteskap, fødsler, død og andre begivenheter blir skrevet som opplysninger på treet.

For å vise en skilsmisse mellom to personer I treet, må du legge til en skilsmisseopplysning for paret.

Ved å legge til en opplysning, som en skilsmisse, ekteskap, separasjon osv. for en av de to partnerne, vil opplysningen bli lagt til for begge.

For å legge til en opplysning kan du gjøre følgende:

1. Logg inn på nettstedet ditt og åpne slektstreet..

2. Finn personen I treet og klikk på hans/hennes personkort.

3. Klikk på “Blyantikonet” for å komme inn på “Rask endring”-alternativet.

4. I “Rediger personprofil” velger du “Skilt” under “Slektskap”-alternativet og klikker på OK for å lagre endringen..

Den stiplede linjen mellom partnerne representerer skilsmissen.

Hvis du redigerer slektstreet ditt I Family Tree Builder, kan du lese følgende artikkel: Hvordan legger jeg til en skilsmisse i treet mitt i Family Tree Builder?