Hvordan legger jeg til familiemedlemmer på mitt tre på internett?

Hvert nytt tre begynner med at du legger til deg selv, dine foreldre og din nære familie i treet. Deretter kan du utvide treet ved å legge til nær familie til personer som allerede finnes i treet.

For å legge til familiemedlemmer på ditt tre på internett, bruk ‘+’ tegnet på et individs personkort i treet.

Velg ønsket slektskap fra de foreslåtte alternativene (sønn, datter, mor, far, partner, osv.).

Bruk ‘X’ knappen i skjermens øvre høyre hjørne for å gå tilbake til slektstreet uten å legge til noen.

Hvis du bruker Family Tree Builder til å lage treet ditt, vær vennlig å lese følgende artikkel: Hvordan legger jeg til et familiemedlem til treet i Family Tree Builder?