Hvordan legger jeg inn tvillinger på treet mitt online?

Etter at du har opprettet et personkort for hver tvilling i slektstreet ditt, kan du legge til et ”Tvillingfaktum” til hvert inivid for å utpeke relasjonen.

For å legge til et en opplysning til noen på slektstreet ditt, finn persone i treet og klikk på hans/hennes personkort.

I ”Opplysninger”-seksjonen på ventre side av skjermen, klikker du så på ”Legg til opplysninger”.

I “legg til ny opplysning”-vinduet velg “Fødsel” både for ”Opplysningkategori” og “Opplysningtype”. Skriv nå “Tvilling” i “Eller legg til en opplysningstype:”-boksen.

Klikk `OK`. Du kan legge til navnet på din tvilling i feltet for `Beskrivelse`.

Gjenta prosessen for den andre tvillingen.