Hvordan legger jeg til en opplysning til en person i slektstreet mitt?

For å legge til et faktum i slektstreet ditt, kan du gjøre følgende:

1.Logg på nettsiden din og åpne slektstreet ditt.

2.Finn personen i treet og klikk på hans/hennes personkort.

3.På venstre side av skjermen vil du denne personens informasjonspanel. Klikk på ”Legg til opplysnig”-lenken i Opplysninger-seksjonen.

4.I “Legg til ny opplysning”-boksen som kommer opp, velger du (1) Opplysningkategori og (2) Opplysningstype eller bruk ”Legg til en opplysningtype”. Klikk så ”OK” for å lagre.

MERK:

Hvis du ikke finner typen som passer til den opplysningen du ønsker å legge til, kan du opprette en skreddersydd opplysning. Følg instruksjonene i denne artikkelen: Hvoran kan jeg legge til en skreddersydd opplysning på nettstedet mitt?

Hvis du vil legge til mer informasjon om en opplysning, eller legge til et bilde eller et dokument til opplysningen, kan du bruke følgende artikkel: Hvordan kan jeg legge til en henvisning, et notat eller et bilde til en opplysning i slektstret mitt på nettstedet mitt?