Hvordan kan jeg legge til en skreddersydd opplysning på online treet mitt?

Hvis du vil legge til en opplysning til noen i treet når det ikke er noen forhåndsdefinert type som passer til den opplysningen du vil legge til, kan du opprette en type etter ditt eget valg (en skreddersydd opplysning).

Det er enkelt å legge til en skreddersydd opplysning.

1. Logg inn på nettedet ditt.

2. Finn den personen i treet som du vil legge til en opplysning for, og klikk på hans/hennes personkort.

3. På venstre side av skjermen din, some er det personlige informasjonspanelet, klikker du på ”Profil”-knappen.

4. På profilsiden klikker du på “Rediger profil” under profilbildet.

5. Velg Alle opplysninger” på venstre side av den siden som åpnes.

6. Scroll nedover til bunnen av siden og klikk på “Legg til ny opplysning”-knappen. I vinduet som kommer opp gi opplysningen et navn i ”Eller legg til en opplysningstype:”-seksjonen.

7. Klikk ‘OK’ for å lagre.