Hvordan kan jeg redigere opplysninger på online treet mitt?

For å redigere opplysninger på nettsiden din, kan du følge disse instruksjonene:

Klikk på personkortet til den du vil legge til informasjon om.

Profilinformasjonspanelet på venstre siden av skjermen vil da åpnes. Før musmarkøren over den opplysningen du vil redigere. Nå kan du ganske enkelt klikke på det blå blyantikonet som kommer fram til høyre for personens opplysning.

Rediger opplysningen i ”Rediger”-vinduet.

Hvis du vil legge til mer informasjon om (opplysningen, eller legge til et bilde eller dokument til opplysnigen, kan du lese følgende artikkel:

Hvis du bygger treet ditt i Family Tree Builder, kan du lese følgende artikkel: Hvordan redigerer jeg et en opplysning i Family Tree Builder?