Hvorfor kan jeg ikke gjøre endringer på mitt online slekstre?

Det kan være flere grunner for at ditt slekstre ikke kan bli endret på din online nettside:

1.     Du kan ikke gjøre endringer på nettsiden din fordi ditt slekstre er skapt med en gammel version av Family Tree Builder software (FTB 6.0 eller eldre).

Tidligere versioner av Family Tree Builder støtter kun en-veis publisering fra Family Tree Builder til nettsiden hos MyHeritage, og oppdateringer kunne ikke gå begge veier. Dette betydde at nettsiden var kun for å lese og se, og ikke for å gjøre endringer.

Nå, siden version 8.0 av Family Tree Builder kan du synkronisere ditt tre til nettsiden og visa versa.

For å laste ned Family Tree Builder 8.0, klikk her. Synkroniser ditt slekstre til nettsiden og du vil kunne gjøre endringer online. Endringene vil dukke opp i Family Tree Builder etter en synkronisering.

2.     For å gjøre ditt tre tilgjengelig for online endringer med Family Tree Builder 8.0, så må du først synkronisere ditt tre minst en gang til din nettside. Hvis du ikke vet hvordan du kan synkronisere, klikk her for instruksjoner.

3.     En annen grunn til at du ikke kan gjøre endringer på nettsiden er at du er medlem på nettsiden, ikke skaperen av nettsiden. I dette tilfelle så må du kontakte skaperen og administratoren og må få tilatelse for å gjøre endringer på nettsiden.