Hvordan fjerner jeg et notat fra et online slektstre?

Hvis du redigerer treet ditt online, skal notater fjernes i personens profilside.

Følg disse instruksjonene når du skal fjerne et notat fra profilen til en person:

1. Log på nettsiden din.

2. Klikk på “Slektstre”- kategorien.

3. Finn den personen i treet som du ønsker å fjerne et notat fra.

4. Se denne personens profilside ved å klikke “Profil”-knappen på venstre side i informasjonspanelet.:

5. På profilsiden klikker du på “Rediger profil” på venstre side:

6. Klikk på “Alle fakta” og finn det faktumet der notatet fins.

7. For å fjerne notatet klikker du på den lille “X”-en ved siden av notatet:

8. Lagre endringer ved å klikke på “Lagre og lukk”.