Hvordan kan jeg legge til en kildehenvisning til en person i slektstreet mitt på nettsiden min?

For å legge til en kildehenvisning til en person i slektstreet ditt på nettsiden din, kan du gjøre følgende:

1. Logg på nettsiden din.

2. Finn personen på treet og klikk på hans/hennes personkort. På ventre side av skjermen, som er panelet for personinformasjon, klikker du på “Profil”-knappen.

3. På profilsiden klikker du på “Rediger profil” under profilbildet.

4. Klikk på “Kildehenvisninger”-alternativet for å legge til en kildehenvisning.

5. Klikk “Lagre og lukk” for å lagre den nye henvisningen.