Hvordan kan jeg legge til en henvisning, et notat eller et bilde i slektstreet mitt på nettsiden min?

For å legge til en henvisning, et notat eller et bilde til fakta til en person i slektstreet på nettsiden, kan du gjøre følgende:

1. Logg på nettsiden din.

2. Finn personen på treet og klikk på hans/hennes personkort.

3. På ventre side av skjermen din, som er panelet for personinformasjon, klikker du på “Profil”-knappen.

4. På profilsiden klikker du på “Rediger profil” under profilbildet.

5. Velg “Alle fakta” for å åpne seksjonen med listen over alle fakta som du har lagt til for denne personen. Her kan du legge til et notat, en henvisning eller et bilde til en eksisterende opplysning, eller du kan legge til en ny opplysning ved å klikke på ”Legg til ny opplysning”-knappen nederst på faktalisten.

Merk: Hvis den faktatypen du redigerer, fins under hovedmenyen på venstre side på profilsiden (som yrke, utdanning osv.), så vil dette faktafeltet også bli oppdatert.