Hvordan kan jeg se hvor mange slektstrær jeg har på Myheritage?

For å kunne se hvor mange slektstre-prosjekter du har på familie-webstedet ditt, vennligst gjør følgende:

1.     Logg inn på familie-webstedet.

2.     Beveg muse-kursoren over `Slektstre’  knappen og klikk på ‘Administrere trær’.

3.     På  ‘Administrere trær’- siden vil du se en liste med de trærene som er på ditt familie-websted, grunnleggende informasjon om disse, og forskjellige valgmuligheter.