Hvordan kan jeg se navnelisten over personer i mitt tre?

Hvis du ønsker å vise en liste med alle personene i ditt slektstre på MyHeritage, vær vennlig å logge inn på ditt familienettsted, klikk på ‘Slektstre’ og velg ‘Personer’ alternativet.

Du vil se listen med alle personene i alle trærne som du har på ditt familienettsted.

Du kan sortere denne listen etter et av alternativene nedenfor, velge å se personer fra et bestemt slektstre, eller søke etter en bestemt person ved å bruke søkefeltet.