Hvordan viser jeg partnere i mitt tre på internett ?

For å tilordne et partnerskap når du legger til nye personer til treet ditt på internet, vær vennlig å følge disse instruksjonene:

1. Logg inn på ditt familienettsted.

2. Klikk på  ‘Slektstre’ fanen.

3. Legg til den første partneren. For detaljert veiledning om hvordan du legger til en ny person på ditt slektstre på internet, vær vennlig å lese den følgende artikkelen: Hvordan legger jeg til familiemedlemmer på mitt slektstre på internett?

4. Legg til den andre partneren ved å klikke på ‘+” ikonet på bunnen av den første personens kort og klikk deretter på “Legg til partner”:

5. Fyll inn de personlige detaljene slik som fornavn, pikenavn, fødselsdato etc. Vær sikker på at du velger riktig status for paret og klikk så ‘Ok’ for å merke begge personenes kort som partnere:

For å tilordne partnerskap mellom eksisterende personer I ditt tre på internet, vær vennlig å lese den følgende artikkelen: Hvordan kan jeg koble til/fra eksisterende personer i mitt slektstre på internett?

Hvis du redigerer slektstreet ditt I Family Tree Builder er denne artikkelen for deg: Hvordan viser jeg partnere i mitt Family Tree Builder tre?