Hvordan slår jeg sammen duplikater på mitt slektstre på internett?

Det er ikke mulig å slå sammen dupliserte personkort. Dersom en av personene i treet ditt har blitt lagt inn på to steder kan du slette det ene personkortet og beholde det andre kortet ved hjelp av koble til/fra funksjonen.

Dette er trinnene du må følge dersom en person har blitt lagt til to ganger i treet:

1.Finn personen som finnes to ganger i treet og åpne den personens kort som inneholder minst informasjon.

2.Fjern koblingene mellom dette kortet og andre familiemedlemmer i treet, som beskrevet i den relaterte artikkelen, helt til kortet star alene.

3.Slett dette kortet ved å klikke på ‘Mer’ knappen i panelet på venstre side og velg ‘Slett denne personen’.

4.Gå til det gjenværende kortet til denne personen og koble han/henne til alle personene som ble koblet vekk fra det slettede kortet.

Vær vennlig å lese den følgende artikkelen for en detaljert beskrivelse av hvordan fjerne forbindelser og koble personer i ditt slektstre på internett:
Hvordan kan jeg koble til/fra eksisterende personer i mitt slektstre på internett?

Merk: en persons kort kan dukke opp to ganger på grunn av sykliske slektskap innenfor treet, men i et slik tilfelle vil det være et  ‘x2 ikon’ ved siden av personen, hvilket betyr at dataene IKKE er et duplikat.