Hvordan knytter jeg meg selv til et tre?

På MyHeritage familienettsteder beregner vi slektskapet mellom en person som ser på nettstedet og andre medlemmer og familiemedlemmer i treet. For å kunne identifisere slektskapet korrekt er det nødvendig at medlemmet blir knyttet til den korrekte personen i slektstreet.

Vi anbefaler at alle medlemmene på nettstedet knyttes til slektstreet slik at vi kan forstå forholdet til andre personer i treet, og vise dem korrekt.

For å knytte deg selv til et bestemt tre gjør følgende:

1.Logg inn på MyHeritage.

2.Klikk på ditt navn i skjermens øverste høyre hjørne og velg ‘Mine nettsteder’.

3.Velg det aktuelle familienettstedet fra listen og klikk på det.

4.Flytt musmarkøren over ‘Hjem’ fanen og klikk på ‘Medlemmer på nettsiden’.

5. Ved siden av navnet ditt vil du se et tomt felt hvor du skal legge inn et navn for å finne den korresponderende personen i treet.

Merk: Dersom du allerede har blitt knyttet til et annet tre og du ønsker å rette knytningen til et annet tre, klikk på ‘Mer’ linken på høyre side og velg ‘Reparer kobling’ .

Da vil du se et tomt felt ved siden av navnet ditt.

6. Begynn å skrive navnet på samme måte som det vises i treet i det tomme feltet.

7. Velg den rette varianten fra pop-up vinduet som dukker opp.

8. Klikk ‘Bruk’.