Hvordan legger jeg til mer enn en partner i mitt tre på internett?

For å legge til en ny ektefelle/partner til noen i treet på ditt familienettsted, vær vennlig å gjør følgende:

1.Åpne personens kort og klikk på ‘+’ tegnet.

2.Klikk på ‘Legg til en annen partner’.

3.Legg til partnerens detaljer og klikk ‘Ok’.

Merk: Under ‘Status’ velg gjeldende forhold for paret.

Den nye partneren vil bli vist ved siden av tidligere partnere.

Merk: Dersom du har behov for å endre forholdet mellom personen og partneren som ble lagt til først, vær vennlig å gjør følgende:

Klikk på den første partnerens profilkort for å åpne det venstre sidepanelet med detaljene og klikk på ‘Rediger’.

Inne i ‘Rediger’ boksen som dukker opp må du nå velge det riktige forholdet og så klikke ‘Ok’.

Dersom du lager treet ditt i Family Tree Builder, vær vennlig å lese følgende artikkel: Hvordan legger jeg til mer enn en partner i mitt  Family Tree Builder tre?