Hvor kan jeg se alle mine slektstrær på mitt familienettsted?

Siden det er mulig å ha mer enn ett slektstre på et familienettsted på MyHeritage er det noen ganger nødvendig å bytte mellom trærne som du ønsker å se.

Når du klikker på ‘Slektstre’ fanen på ditt nettsted vises standardtreet automatisk. Standardtreet er enten det første treet du la til på ditt familienettsted eller det er et annet tre som du har valgt som standard på ‘Administrere trær’-siden.

Så hvordan kommer jeg til de andre trærne?

I trevisningen, på venstre side, er det en rullegardinmeny som du kan benytte for å bytte tre:

Eller du kan bevege musmarkøren over ‘Slektstre’ fanen og velge ‘Administrere trær’.

Du vil bli videresendt til ‘Administrere trær’ siden. Dette er stedet hvor du kan se en liste med trærne på ditt familienettsted, når de ble oppdatert sist, bytt standardtre og mer.