Hvordan viser jeg hele slektstreet på mitt familienettsted på internett?

Dersom treet ditt er lite er det mulig at du kan se hele treet. Når det blir større er det nødvendig å bryte treet ned i grener (for visningformål!).

I de tilfeller ditt tre er for stort til å kunne vises på en skjerm finnes det flere måter å navigere gjennom treet.

1. Du kan navigere gjennom treet ved å bruke gren-ikonene som vises på toppen av en persons kort i treet:

2. Bruk glideren i øvre høyre hjørne for å zoome inn eller ut:

3. Bruk navigasjonsverktøyet for å navigere rundt i ditt slektstre. For å gjøre dette klikker du på ‘>’ for å åpne navigatoren.

Nå er navigasjonsverktøyet utvidet, klikk og hold den venstre musknappen på den grønne boksen og dra den i den retningen du ønsker å navigere i treet.