Hvordan laster jeg opp en GEDCOM-fil til mitt familienettested på MyHeritage?

Hvis du er medlem av MyHeritage.com, og allerede har et familienettsted og et slektstre, følg trinnene nedenfor for å laste opp din GEDCOM-fil.

1. Logg inn på ditt familienettsted.

2. Beveg musmarkøren over ‘Slektstre’ fanen og velg ‘Importer GEDCOM’.

3. Finn GEDCOM-filen på din datamaskin og klikk ‘Last opp’.

4. Avhengig av størrelsen på filen kan det ta noen minutter å laste den opp.

5. For å se ditt nye slektstre, klikk på ‘Slektstre’ fanen.

*Når du laster opp en GEDCOM-fil til ditt familienettsted vil du, når treet er klar til visning, også motta et e-postvarsel med en lenke for visning av treet.

Hvis du ikke har et slektstre eller et familienettsted på MyHeritage.com ennå, kan du importere din GEDCOM-fil under registreringsprosessen.

For å gjøre dette bruk ‘Importere tre (GEDCOM)’ lenken på MyHeritage sin registreringsside og finn GEDCOM-filen du ønsker å laste opp på din datamaskin. Legg inn kjønn, for- og etternavn og e-postadresse.

Etter å ha klikket ‘Komme i gang’ vil et familienettsted bli opprettet for deg. Klikk på ‘Slektstre’ fanen for å se treet. Dette kan ta noen få minutter avhengig av størrelsen på GEDCOM-filen .